<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Factsheet:
Job Crafting

Medewerkers die job craften zijn 2x zo vaak bevlogen dan medewerkers die niet craften. Ook het risico op burn-out klachten wordt drastisch verkleind wanneer een medewerker proactief kan sleutelen aan de baan.

Bekijk de factsheet ‘De kracht van job crafting’ gebaseerd op onderzoekscijfers van ruim 65000 werknemers.

Wout Fontane Pennock

Factsheet

  • Artikel
  • 24 feb 2022
  • 0 minuut leestijd
Geschreven door Wout Fontane Pennock

Download Factsheet Job Crafting

Medewerkers die job craften zijn 2x zo vaak bevlogen dan medewerkers die niet craften. Ook het risico op burn-out klachten wordt drastisch verkleind wanneer een medewerker proactief kan sleutelen aan de baan. Dit blijkt uit de factsheet ‘De kracht van job crafting’

Deze cijfers over ruim 65000 werknemers laten de kracht van job crafting zien. En de belangrijkste voorspellers binnen het werk- en leerklimaat van organisaties die leiden tot meer job crafting gedrag.

Meer inspiratie over job crafting?

Lees het artikel Medewerkers die job craften zijn 2x zo vaak bevlogen, daarin nemen we het onderwerp job craften onder de loep. 
Of lees de tips voor leiders in het artikel Help, mijn medewerkers willen geen eigen regie voeren.

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN