<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Wij zijn
Realise

Het realiseren van potentieel is onze missie. Wij geloven in eigen regie, vitaliteit en bevlogenheid. De kracht van talent, ondernemerschap en eigenaarschap. Durf als organisatie je medewerkers in hun kracht te zetten en te gaan voor betere prestaties, meer innovatief vermogen, werkgeluk en betrokkenheid.

CONTACT
Realise_Medewerker betrokkenheid_rond-3

Waarom realise?

Is je doel een hogere medewerkerbetrokkenheid? Meer vitaliteit of minder werkstress? Realise start altijd met meten. Daarna geen korte termijn oplossingen, maar impactvolle wellbeing interventies daar waar het nodig is. Met pulsemetingen monitoren we voortgang en brengen we resultaten in kaart.

Ons verhaal

Samen met vooraanstaand A&O wetenschappers van verschillende universiteiten zijn wij in 2008 binnen de Schouten & Nelissen Groep gestart met medewerkersonderzoek en People analytics. Met de overtuigende ambitie organisaties op basis van mooie rapportagedashboards en stevige analyses een stap verder te helpen.

Maar helaas, zoals bij de meeste onderzoeksrapporten, verdwenen ook die van ons te vaak in een la. Zonde en frustrerend! Niet alleen voor de HR adviseur en projectgroep die veel tijd en moeite hadden geïnvesteerd. Vooral ook voor de medewerker die met zijn of haar stem bij wilde dragen aan ontwikkeling, groei, plezier en misschien zelfs ook wel een beetje (werk)geluk.

Om echte activatie te creëren en de regie daar te leggen waar hij hoort, is Realise ontstaan. Wij zorgen voor een complete duurzame, systematische verbetering van vitaliteit en organisatiebetrokkenheid.

Hoe? Door onze jarenlange expertise in onderzoek te combineren met scan tools, een heritage van 40 jaar professionele educatie en een netwerk van de allerbeste opleiders.

Onze keurmerken en erkenningen.

Als organisatie hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op deze erkenningen en keurmerken.

 

tuv-iso-9001Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de gestelde normen van ISO 9001. Kortweg betekent dit dat wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dit ook bewijzen.

 

iso-27001Wij zijn ook ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en voldoen aan de privacy wetgeving. Het betekent dat we een managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben en medewerkers volgens gedragsregels en vaste processen werken met persoonsgegevens. 

crkbo_instelling_rgbIn het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn er trots op te zijn opgenomen in hun kwaliteitsregister.

nrto-badgeWij bezitten het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit en we conformeren ons aan de gedragscode van NRTO. Het NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. 

cedeo-1Wij zijn trots dat wij onze Cedeo-erkenning “Bedrijfsopleidingen” hebben behaald. Deze erkenning geldt voor alle maatwerk opleidingen die door de Realise Academy worden aangeboden. Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie (onderdeel van Lloyds) die inzicht geeft in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Zij heeft een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat minimaal 80% van onze klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de Realise Academy dienstverlening.

 


Nummer 1 in HR Assessment.

Elk jaar doet de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout onderzoek naar de duizend beste dienstverleners van Nederland. Daarbij vragen ze bijna 5000 zakelijke beslissers in 60 vakgebieden om hun dienstverlener een NPS-score te geven. Ook beoordelen zij deze op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Dit oordeel vormt de basis van de prestigieuze MT1000 lijst.

Schouten & Nelissen is in 2022 voor de 5e keer uitgeroepen tot winnaar in de MT1000. Afgelopen jaar zijn we (net zoals in 2021!) nummer 1 geworden in de categorie HR Assessment. Ook zijn we nummer 3 geworden in de categorie Trainingen & Opleidingen. Dat is iets waar we geweldig trots op zijn!

UvA-hoogleraar Henk Volberda, die het onderzoek leidt, vertelt wat beslissers deze editie bezighoudt én hoe dienstverleners nog meer verschil kunnen maken.

mt1000-hr

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN