<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Resultaten die tot de verbeelding spreken.

Vanuit het Shared Service Center van het Huygens College wordt bevlogenheidsonderzoek uitgevoerd voor zo’n ruim 300 medewerkers van de onderwijsinstellingen: Huygens Lyceum, Frits Philips en Olympia. Vanuit de behoefte om inzicht te krijgen in vitaliteit, tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid lieten zij een medewerkersonderzoek uitvoeren door Realise.

Met het medewerkersonderzoek wilden ze vragen beantwoorden zoals: “Wat hebben medewerkers nodig en wat leeft en speelt er bij hen?” en “Hoe kan het eigenaarschap op werkgeluk vergroot worden?” We spraken met Rian Nendels, HR Adviseur en Esther Verboom, HR Medewerker van het Huygens College over de impact van het onderzoek op hun organisatie.

Lees hier de hele case van het Huygens College
Praxis logo

Bouwen aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Werken in een stimulerende, sociaal veilige en inclusieve werkomgeving is niet vanzelfsprekend, maar vraagt om bewustwording over een ieder zijn rol hierin. We spraken Melithsa Demmers, HR-Directeur bij Praxis, over het belang en de rol van medewerkers feedback voor een vitale, veilige en gezonde werkomgeving.

Lees hier de hele case van Praxis
Atlant Logo

Gehoor geven aan wat er speelt.

Met het oog op goed werkgeverschap bevraagt Atlant haar medewerkers naar wat hen bezighoudt met een actiegericht medewerkersonderzoek (MO). We spraken Anique van der Horst-de Bondt, P&O Adviseur en Amplitiedeskundige® bij Atlant over het belang van een MO voor haar organisatie.

Lees hier de hele case van Atlant
Archipel logo

Inzicht in werkbeleving leidt tot succes.

Een gedreven team is niet alleen het hart, maar ook de motor van een dynamische organisatie. Bij Archipel Academy begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk medewerkerstevredenheid is voor het succes van hun organisatie.

Lees hier de hele case van Archipel
logo-oro

Denk groot en doe klein.

Zorgorganisatie ORO heeft met een Actieteam Goed en Gezond Werken, werkstress en ongewenst gedrag  aangepakt. Teammanager Kennis & Behandeling a.i. Saskia Bakermans: 'De missie van ORO is kwetsbare mensen gelukkig maken. Dat kan alleen als medewerkers zelf gelukkig zijn.'

Lees hier de hele case van Oro
logo-ah

360° competentie- en effectmetingen bij Albert Heijn.

In gesprek met Chantal Odie, Consultant Talent Development bij Albert Heijn, over het belang van meten van leerbehoefte en leerrendement. Voor zowel de organisatie als de trainee.

Lees hier de hele case van Albert Heijn
LOGO oxfam novib

Engagement & wellbeing bij Oxfam Novib.

In gesprek met Katja Brenninkmeijer, Manager Human Resources, People & Culture, en Florence Allard, Employee Wellbeing & Engagement Specialist over aannames en de waarde van een diepgaand en transparant Employee wellbeing & engagement onderzoek.

Lees hier de hele case van Oxfam Novib
Transdev_GmbH_logo.svg

Feedback geeft richting.

Wat zorgt ervoor dat je werknemers vol energie thuiskomen van hun werk? Dat ze je als werkgever aanraden? Dat ze een extra stap zetten voor klanten en collega’s, en dat ook nog met plezier doen?

Hoe Transdev medewerkersonderzoek inzet om stap voor stap een nog betere werkgever te worden.

Lees hier de case van Transdev
woonwaarts logo

Inzicht.

Werken bij Woonwaarts betekent ruimte voor ondernemen, verantwoordelijkheid én vertrouwen. Wat doet dit alles met de werkbeleving van hun mensen?

Dat ontdekt Woonwaarts samen met Realise.

Lees hier de case van Woonwaarts
bhv-nl-logo-rgb0-2

Aandacht.

Met hart voor mens en organisatie, wil BHV.NL graag inzicht in wat écht speelt bij haar eigen mensen. Zij vroegen Realise dit in kaart te brengen.

Lees hier de case van BHV.NL

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek