Wij zijn
Realise

Het realiseren van potentieel is onze missie. Wij geloven in eigen regie, vitaliteit en bevlogenheid. De kracht van talent, ondernemerschap en eigenaarschap. Durf als organisatie je medewerkers in hun kracht te zetten en te gaan voor betere prestaties, meer innovatief vermogen, werkgeluk en betrokkenheid.

CONTACT
Realise_Medewerker betrokkenheid_rond-3

Waarom realise?

Is je doel een hogere medewerkerbetrokkenheid? Meer vitaleit of minder werkstress? Realise start altijd met meten. Daarna geen korte termijn oplossingen, maar impactvolle wellbeing interventies daar waar het nodig is. Met pulsemetingen monitoren we voortgang en brengen we resultaten in kaart.

 

Ons verhaal

Samen met vooraanstaand A&O wetenschappers van verschillende universiteiten zijn wij in 2008 binnen de Schouten & Nelissen Groep gestart met medewerkersonderzoek en People analytics. Met de overtuigende ambitie organisaties op basis van mooie rapportagedashboards en stevige analyses een stap verder te helpen.

Maar helaas, zoals bij de meeste onderzoeksrapporten, verdwenen ook die van ons te vaak in een la. Zonde en frustrerend! Niet alleen voor de HR adviseur en projectgroep die veel tijd en moeite hadden geïnvesteerd. Vooral ook voor de medewerker die met zijn of haar stem bij wilde dragen aan ontwikkeling, groei, plezier en misschien zelfs ook wel een beetje (werk)geluk.

Om echte activatie te creëren en de regie daar te leggen waar hij hoort, is Realise ontstaan. Wij zorgen voor een complete duurzame, systematische verbetering van wellbeing en organisatiebetrokkenheid.

Hoe? Door onze jarenlange expertise in onderzoek te combineren met scan tools, een heritage van 40 jaar professionele educatie en een netwerk van de allerbeste opleiders.

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN