<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Boost aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Inzicht en bewustwording als vertrekpunt voor duurzame ontwikkeling. Met diverse programma’s zorgt Realise voor activering waarbij autonomie, eigen regie en het potentieel centraal staan. Een programma kan op maat worden samengesteld voor de hele organisatie, teams of diverse collega’s. Wetenschappelijk getoetst, maar vooral praktisch toepasbaar, laagdrempelig en persoonlijk.

VRAAG EEN ADVIESGESRPEK AAN
website 5

Webinar
Energize

Energie, balans, richting, plezier & succes. Even stilstaan is vaak al een hele vooruitgang. In een webinar worden medewerker uitgedaagd, geinspireerd en geactiveerd tot meer persoonlijke vitaliteit.

Online Energize Event

Word een
Happy Fit workplace

Ontdek wat er écht speelt op de werkvloer, krijg erkenning voor goed werkgeverschap en versterk je werkgeversmerk van binnenuit. 
Ga direct aan de slag en word een Happy Fit Workplace. Hét keurmerk voor vitale excellente organisaties.  

Happy Fit Workplace Keurmerk

PEP-talk!
De kracht van energiebalans.

Ontdek de kracht van energiebalans met de PEP-talk training.  Na deze training hebben medewerkers kennis van de JD-R theorie en hebben ze geleerd hoe ze zelf invloed uit kunnen oefenen op hun energiebalans. 

PEP-Talk medewerkers & teams

PEP-talk!
Vitaal leiderschap

Een inspirerende training voor leiders en HR-professionals. Leer alles over energiebalans op basis van de JD-R theorie.  Herken signalen van stress en disbalans, voer betekenisvolle gesprekken en ontwikkel een bevlogen leiderschapsstijl.

PEP-Talk leidinggevenden

Action
Learning

Wil je meetbaar en met duurzaam resultaat de prestaties, productiviteit en bevlogenheid van jouw organisatie verbeteren? Onze ervaren professionals staan klaar om jouw organisatie met action learning te begeleiden bij het opzetten en leiden van effectieve verbetertrajecten.

Actieteams

Actieplan
RI&E PSA

Heb je jouw medewerkersonderzoek of verdiepende RI&E PSA afgerond? Dan biedt Realise jouw (HR)managers een korte training gericht op het prioriteren van risico's en het opstellen van een concreet team- of organisatie actieplan.

 

Actieplan RI&E PSA

Samen werken aan een sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

ADVIESGESPREK