<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Boost aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Inzicht en bewustwording als vertrekpunt voor duurzame ontwikkeling. Met diverse programma’s zorgt Realise voor activering waarbij autonomie, eigen regie en het potentieel centraal staan. Een programma kan op maat worden samengesteld voor de hele organisatie, teams of diverse collega’s. Wetenschappelijk getoetst, maar vooral praktisch toepasbaar, laagdrempelig en persoonlijk.

VRAAG EEN ADVIESGESRPEK AAN
website 5

Webinar
Energize

Energie, balans, richting, plezier & succes. Even stilstaan is vaak al een hele vooruitgang. In een webinar worden medewerker uitgedaagd, geinspireerd en geactiveerd tot meer persoonlijke vitaliteit.

Online Energize Event

Voer het goede teamgesprek

Welke trends en ontwikkelingen zie je in jouw (team)resultaten? Welk effect heeft dit op het welzijn en de teamprestatie? En hoe stimuleer je medewerkers zelf na te denken (reflectie en bewustwording) over de uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt?

Masterclass het goede gesprek

Ontdek de kracht
van energiebalans.

Na deze training hebben medewerkers kennis van de JD-R theorie en hebben ze geleerd hoe ze zelf invloed uit kunnen oefenen op hun energiebalans. Concreet resultaat? Een persoonlijk vitaliteit actieplan.

Ontdek de kracht van energiebalans

Masterclass
Vitaal leiderschap

Een inspirerende masterclass voor leiders en HR-professionals. Leer alles over energiebalans op basis van de JD-R theorie.  Herken signalen van stress en disbalans, voer betekenisvolle gesprekken en ontwikkel een bevlogen leiderschapsstijl.

Masterclass leidinggevenden

Action
Learning

Wil je meetbaar en met duurzaam resultaat de prestaties, productiviteit en bevlogenheid van jouw organisatie verbeteren? Onze ervaren professionals staan klaar om jouw organisatie met action learning te begeleiden bij het opzetten en leiden van effectieve verbetertrajecten.

Actieteams

Training
Actieplan RI&E PSA

Heb je jouw medewerkersonderzoek of verdiepende RI&E PSA afgerond? Dan biedt Realise jouw (HR)managers een korte training gericht op het prioriteren van risico's en het opstellen van een concreet team- of organisatie actieplan.

 

Training Actieplan RI&E PSA

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek