<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Events
Kom en laat je inspireren.

Bekijk hier onze aankomende events, (online)seminars en workshops. Laat je verrassen door inspirerende praktijkvoorbeelden en praktische tips, ontmoet andere professionals en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Listen & Learn:

Word een Happy Fit Workplace.

3 juni, 13.00-13.45 uur.

Wil je weten wat er speelt binnen jouw organisatie? Grip krijgen op werkstress, sociale veiligheid, vitaliteit en betrokkenheid? En je employer branding verbeteren om toptalent te behouden en aan te trekken?


In deze webinar neemt Realise je mee in de aanpak om een gecertificeerd Happy Fit Workplace te worden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
•    Actuele trends en ontwikkelingen werkbeleving in Nederland
•    Welke feedback halen we op bij jouw medewerkers?
•    De criteria voor certificering Happy Fit Workplace
•    Wat levert deelname op?
•    Deelname en tijdpad

Wil je eerder je vragen stellen, advies krijgen of een voorstel ontvangen? Plan een online adviesgesprek.

 

bekijk evenement

Kijk terug:
Listen & Learn

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Heb je het webinar gemist? Geen zorgen! Ons recente Listen & Learn webinar over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer is nu beschikbaar om terug te kijken.

We hebben gesproken met Heleen van Bruggen: Vertrouwenspersoon en Trainer vertrouwenspersoon bij Schouten & Nelissen. Als vertrouwenspersoon speelt Heleen een cruciale rol spelen bij het leren herkennen, begrijpen en reageren op ongewenst gedrag op de werkvloer.

Ook spraken we met Ashmita Krishna Sharma: Specialist Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG). In 2021 richtte Ashmita Sparkling Gems op, een adviesbureau met als doel om een inclusieve werkvloer te creëren waar medewerkers zich thuis kunnen voelen.

Listen & Learn: Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer terugkijken? Laat dan je gegevens achter en we sturen je link naar het webinar toe.

bekijk evenement

Kijk terug: 
Listen & Learn 

Pulsemetingen. 

Leer hoe pulsemetingen de sleutel zijn tot een meer vitale, inclusieve organisatie.

De waarde van medewerkerservaring data ontgrendelen is essentieel om medewerkers optimaal te benutten, vooral in een tijd van snelle veranderingen, arbeidsschaarste en verhoogd ziekteverzuim. Maar hoe pak je dat aan? Hoe blijf je op de hoogte van wat er leeft onder je medewerkers? Waar hebben ze behoefte aan?

Ontdek het allemaal in ons webinar over Pulsemetingen.
bekijk evenement

Kijk terug:
Listen & Learn 

Werkgeluk.

Heb je het webinar gemist? Geen zorgen! Ons recente Listen & Learn webinar over werkgeluk is nu beschikbaar om terug te kijken.

We hebben gesproken met 'werkgeluksstrijder' en Luitenant-Kolonel bij Defensie, Harold Keldermans. Hij deelde waardevolle inzichten over hoe je werkgeluk een centrale plek kunt geven binnen jouw organisatie en hoe je de leidinggevenden hierbij kunt betrekken.
Listen & Learn over werkgeluk terugkijken? Laat dan je gegevens achter en we sturen je link naar het webinar toe.
bekijk evenement