<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Pulsemetingen.

Meet de hartslag van jouw organisatie met eenvoudig op te zetten pulsemetingen. Met onze vragensjablonen maak je eenvoudig zelf metingen aan. Alle vragensets zijn wetenschappelijk gevalideerd en geverifieerd door experts en klanten. Vragenlijsten kunnen anoniem worden ingevuld en je kunt ze eenvoudig herhalen. 

Ontdek hoe je met pulsemetingen veranderingen in medewerkerbetrokkenheid of vitaliteit in jouw organisatie, zelf kunt meten én gericht verbeteren.

Meer inspiratie over pulse metingen? Bekijk het webinar.

VRAAG EEN ADVIESGESRPEK AAN
Bekijk het webinar terug
LinkedIn_posts_Realise__15_-removebg-preview (3)

Hoe werkt Pulsemetingen in 4 stappen

Stap 01

We zetten de vragenlijstsjablonen klaar die je wilt gebruiken. We hebben sector standaarden, maatwerk is ook mogelijk. Na een korte training kunnen jij en je HR collega's aan de slag.

Stap 02

Selecteer thema's en de doelgroepen voor de pulse meting.  Controleer de uitnodiging en de invultijd. De laatste checks doen wij en de volgende dag kan je pulse meting al van start gaan. 

Stap 03

Iedere medewerker ontvangt een uitnodiging per e-mail. Na invullen van de pulse meting ziet de medewerker direct de persoonlijke score samen met een actiegerichte tip.

Stap 04

Bekijk de resultaten van de pulsemetingen in People Analytics Dashboard. Monitor voortgang en vergelijk team- of organisatiescores met jouw sector benchmark.

Kenmerken pulsemeting

 • Frequent & Kort:
  Regelmatige, korte metingen.
 • Realtime Feedback:
  Snelle, directe resultaten.
 • Gericht:
  Specifieke focus op onderwerpen.

Pulsemeting woordenboek

 • Werkdruk en werkstress
 • Werkplezier
 • Sociale veiligheid & Inclusie
 • Cultuur & Leiderschap
 • Vitaliteit & Bevlogenheid

Pulsemetingen leveren

 • Directe inzichten
 • Snelle probleemdetectie
 • Verhoogde betrokkenheid
 • Versnellen van besluitvorming
 • Effectmeting van verbeteringen

Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Veel organisaties ontkomen er sinds de corona uitbraak niet aan: medewerkers werken massaal thuis. Zo ook bij Philips in Nederland. Van de ene op de andere dag moest vrijwel al het kantoorpersoneel thuis aan de slag. Geheel Philips eigen werd daar direct op ingespeeld. In korte tijd werd een innovatief aanbod ontwikkeld ter ondersteuning van het thuiswerken: 'Philips Develop@Home’.

LEES DE CASE OVER Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Bevlogenheid staat centraal binnen snel groeiend Fellowmind.

Fellowmind groeit hard. Door de overname van verschillende Europese ondernemingen is de IT-dienstverlener binnen een aantal jaar meer dan verdubbeld in medewerkers. Ondanks die groei staan de medewerkers en hun bevlogenheid nog altijd centraal. Een Engagement Survey (link naar pagina Oplossingen | Medewerkersonderzoek) ondersteunde Fellowmind in het monitoren van die bevlogenheid.

LEES DE CASE OVER MEDEWERKERSONDERZOEK BIJ FELLOWMIND

Werken aan werkgeluk
(HR)manager, richt je op deze drie pijlers!

In de aanloop naar de Week van het Werkgeluk deden wij onderzoek naar het (werk)geluk van Nederlandse medewerkers. Van de 600+ deelnemers zegt 36% dat hun werkgeluk verslechterd is sinds corona. Hoe kun je ervoor zorgen dat het werkgeluk van medewerkers ondanks moeilijke tijden toch op peil blijft?

LEES HET ARTIKEL OVER WERKEN AAN WERKGELUK

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek