<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Pulsemetingen.

Verbeter uw besluitvorming met het LISTEN! platform dat zich richt op pulsemetingen.

Pulsemetingen geven direct inzicht in de huidige situatie, identificeren directe ondersteuningsbehoeften en bevorderen de communicatie tussen medewerkers, teams en leidinggevenden.

Ontdek hoe pulsemetingen jouw organisatie kunnen helpen.

LAAT JE ADVISEREN
Website 2

Hoe werkt het

Stap 01

Realise implementeert de LISTEN!-tool met een woordenboek afgestemd op jouw organisatie. Training wordt gegeven om op maat gemaakte pulsemetingen uit te voeren.

Stap 02

De pulsemeting gaat direct van start, met uitnodigingen via e-mail of SMS voor medewerkers. Invullen duurt slechts 5 minuten.

Stap 03

Na invullen ziet de medewerker direct de persoonlijke score samen met gerichte actietips.

Stap 04

Bekijk de resultaten van de pulsemetingen in het LISTEN! Dashboard om de voortgang van ontwikkelings- of leertrajecten bij te houden en vergelijk deze met het medewerkersonderzoek.

Benieuwd naar onze oplossing?

Boek bij ons een vrijblijvende demo en krijg een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Onze onderzoek- en leerregisseurs helpen je graag!

Kenmerken pulsemeting

 • Frequent & Kort:
  Regelmatige, korte metingen.
 • Realtime Feedback:
  Snelle, directe resultaten.
 • Gericht:
  Specifieke focus op onderwerpen.

Pulsemeting woordenboek

 • Werkdruk en werkstress
 • Werkplezier
 • Sociale veiligheid & Inclusie
 • Cultuur & Leiderschap
 • Vitaliteit & Bevlogenheid

Pulsemetingen leveren

 • Directe inzichten
 • Snelle probleemdetectie
 • Verhoogde betrokkenheid
 • Versnellen van besluitvorming
 • Effectmeting van verbeteringen

Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Veel organisaties ontkomen er sinds de corona uitbraak niet aan: medewerkers werken massaal thuis. Zo ook bij Philips in Nederland. Van de ene op de andere dag moest vrijwel al het kantoorpersoneel thuis aan de slag. Geheel Philips eigen werd daar direct op ingespeeld. In korte tijd werd een innovatief aanbod ontwikkeld ter ondersteuning van het thuiswerken: 'Philips Develop@Home’.

LEES DE CASE OVER Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Bevlogenheid staat centraal binnen snel groeiend Fellowmind.

Fellowmind groeit hard. Door de overname van verschillende Europese ondernemingen is de IT-dienstverlener binnen een aantal jaar meer dan verdubbeld in medewerkers. Ondanks die groei staan de medewerkers en hun bevlogenheid nog altijd centraal. Een Engagement Survey (link naar pagina Oplossingen | Medewerkersonderzoek) ondersteunde Fellowmind in het monitoren van die bevlogenheid.

LEES DE CASE OVER MEDEWERKERSONDERZOEK BIJ FELLOWMIND

Werken aan werkgeluk
(HR)manager, richt je op deze drie pijlers!

In de aanloop naar de Week van het Werkgeluk deden wij onderzoek naar het (werk)geluk van Nederlandse medewerkers. Van de 600+ deelnemers zegt 36% dat hun werkgeluk verslechterd is sinds corona. Hoe kun je ervoor zorgen dat het werkgeluk van medewerkers ondanks moeilijke tijden toch op peil blijft?

LEES HET ARTIKEL OVER WERKEN AAN WERKGELUK

Samen werken aan een sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN