<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Week van het Werkgeluk.


Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk? Met de Happy Test helpen wij jou om daar even bij stil te staan. Doe nú de Happy Test

Van inzicht naar werkgeluk in jouw organisatie? Vraag dan de HR Toolbox Week van het Werkgeluk aan.

Realise redactie

Blog

  • Artikel
  • 04 okt 2021
  • 1 minuten leestijd
Geschreven door Realise redactie

Inzicht in werkgeluk met de Happy Test

We besteden een groot deel van ons leven aan werk. Mag het dan ook alsjeblieft een beetje leuk zijn? Door deze onzekere tijd met veel verandering denken veel mensen na over hun werk. Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk?

Doe nú de Happy Test en krijg direct persoonlijke feedback over jouw scores met tips om je werkgeluk te versterken.

Hoe gelukkig ben jij nog in je werk?

Doe nu de Happy Test

Werkgeluk in jouw organisatie

Werkgeluk draagt bij aan meer betrokkenheid, minder verzuim en betere prestaties. Je bent als (HR)manager of leider niet verantwoordelijk voor het persoonlijke geluk van je medewerkers, maar wel voor het creëeren van een cultuur waarin werkgeluk mogelijk is. Investeren in werkgeluk is een bewezen duurzame, rendabele strategische keuze.

Meer inspiratie of aan de slag met werkgeluk?

Lees dan het inspiratieartikel: Werken aan werkgeluk (HR)manager, richt je op deze drie pijlers.  Of ga aan de slag met Energize, het employee empowerment & vitality programma van Realise. Een integrale en praktische aanpak van inzicht naar meer vitaliteit en werkgeluk. Lees meer over Energize en ontvang een gratis sporttas bij een adviesaanvraag.

 

 

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek