<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Week van het Werkgeluk.


Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk? Met de Happy Test helpen wij jou om daar even bij stil te staan. Doe nú de Happy Test

Van inzicht naar werkgeluk in jouw organisatie? Download dan de Praatplaat Werkgeluk.

Realise redactie

Blog

  • Artikel
  • 20 sep 2021
  • 1 minuten leestijd
Geschreven door Realise redactie

Inzicht in werkgeluk met de Happy Test

We besteden een groot deel van ons leven aan werk. Mag het dan alsjeblieft ook een beetje leuk zijn? Door deze onzekere tijd met veel verandering denken veel mensen na over hun werk. Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk?

Doe nú de Happy Test en krijg direct persoonlijke feedback over jouw scores met tips om je werkgeluk te versterken.

Hoe gelukkig ben jij nog in je werk?

Doe nu de Happy Test

Praatplaat Werkgeluk

Werkgeluk draagt bij aan meer betrokkenheid, minder verzuim en betere prestaties. Je bent als (HR)manager of leider niet verantwoordelijk voor het persoonlijke geluk van je medewerkers, maar wel voor het creëeren van een cultuur waarin werkgeluk mogelijk is. Investeren in werkgeluk is een bewezen duurzame, rendabele strategische keuze.

Wil jij met je collega’s (samen)werken aan werkgeluk? Download de gratis Praatplaat Werkgeluk!

Download praatplaat werkgeluk

Meer inspiratie over werkgeluk?

Lees dan het inspiratieartikel: Werken aan werkgeluk (HR)manager, richt je op deze drie pijlers, of lees de 10 tips voor meer werkgeluk.

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek