<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Inzicht in werkbeleving leidt tot succes.

Een gedreven team is niet alleen het hart, maar ook de motor van een dynamische organisatie. Bij Archipel Academy begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk medewerkerstevredenheid is voor het succes van hun organisatie.

Hoe zet Archipel Academy het Realise medewerkersonderzoek strategisch in? En hoe dragen deze scan en tussentijdse pulsemetingen bij aan het succes en de tevredenheid binnen de organisatie? Een leuk gesprek met Betty Kooijman, HR manager bij Archipel Academy, over het welzijn en werkgeluk van alle medewerkers en de waarde van actiegericht medewerkersonderzoek en pulsemetingen, uitgevoerd door Realise.

Waarom de keus voor actiegericht medewerkersonderzoek?

Bij Archipel staat de medewerker centraal en daarom is het essentieel om te weten wat er leeft onder het personeel. Door het MTO halen we informatie op over de positieve punten en de pijnpunten in de organisatie. Het stelt ons in staat om gericht in te spelen op de behoeften van onze medewerkers.”

En pulsemetingen?

“De belangrijkste onderwerpen diepen we uit met pulsemetingen. Op die manier kunnen we de organisatie vormgeven op basis van wat de medewerker nodig heeft, in de breedste zin van het woord.”

“Het MTO biedt een solide basis om leidinggevenden beter te ondersteunen en te sturen op de behoeften van werknemers organisatiebreed.”

En gefeliciteerd, jullie zijn bekroond met een Happy Fit Workplace keurmerk!

“Daar zijn we super trots op! De aandacht die we besteden aan het welzijn van onze medewerkers heeft niet alleen geleid tot een goede marktconforme score, maar ook tot erkenning. Met deze inspanningen hebben we het Happy Fit Workplace 2023 keurmerk ontvangen. We zijn niet alleen trots op onze marktconforme score, maar vooral ook op het feit dat het goed gaat met onze medewerkers en ze ontzettend betrokken zijn bij de organisatie. De erkenning met een keurmerk, maakt het compleet.”

Over Archipel Academy

De Archi-familie bestaat uit Archipel, Class, Edubookers, Quofox, Springest en Learning Content Factory. Met deze learning suite houdt Archipel zo’n 800.000 medewerkers in honderden organisaties relevant in een snel veranderende wereld.

Met klanten zoals Philips en VodafoneZiggo, bouwt Archipel niet alleen leersystemen voor het heden, maar werken ze ook aan slimme toekomstige oplossingen. Archipel is een van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven in Nederland én daarbuiten.

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek