<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Aandacht.

Met hart voor mens en organisatie, wil BHV.NL graag inzicht in wat écht speelt bij haar eigen mensen. Zij vroegen Realise dit in kaart te brengen.

Inzetten op medewerkersbetrokkenheid loont.

Heb je het over bedrijfsveiligheid, dan heb je het over BHV.NL. Van de bekende EHBO- en BHV-cursussen tot aan trainingen omgaan met agressief gedrag, de 85 medewerkers van BHV.NL helpen organisaties door het hele land. Met hart voor mens en organisatie, wil BHV.NL graag inzicht in wat écht speelt bij haar eigen mensen. Zij vroegen Realise dit in kaart te brengen.

De respons van 86% onderstreept de behoefte aan een medewerkersonderzoek. Dolores Wentink, HR-manager bij BHV.NL: “Wij noemen het graag ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek. De resultaten waren deels een bevestiging, maar brachten ook nieuws. Zo kwam bij een aantal medewerkers de levende, sluimerende behoefte aan meer uitdaging en afwisseling aan het licht. Samen kijken we wat we kunnen doen.”

Voor mens én organisatie

BHV.NL heeft ontwikkeling van haar mensen hoog in het vaandel staan, als mens en in hun vak. Voor mens én organisatie. Dolores: “Collega’s volgen mooie opleidingen. Prachtig om te zien dat dit zich ook daadwerkelijk vertaalt in een hoge score voor ontplooiingsmogelijkheden, ruimschoots boven de benchmark!”

"Realise blinkt uit in persoonlijke aandacht. Dat voelt meteen eigen. En het werkt.”

Hoewel BHV.NL als organisatie al veel goed doet, is er ook ruimte voor verbetering. Maar geldt dat niet voor iedere organisatie? Inzetten op medewerkersbetrokkenheid loont. Bij BHV.NL zijn zelfs de meest kritische collega’s blij met het onderzoek. Dolores: “Realise blinkt uit in persoonlijke aandacht. Dat voelt meteen eigen. En het werkt.”

 

 

Game changing employee feedback.

Bij Realise zorgen we ervoor dat mensen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit doen we door medewerkersonderzoek, organisatieontwikkeling én gedragsontwikkeling samen te brengen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

Plan een adviesgesprek