<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Maak leren en ontwikkelen toegankelijk!

Ons employability programma brengt de ontwikkelbehoefte en opleidingsbehoefte van jouw medewerkers in kaart en stimuleert direct een leerklimaat. Ook mogelijk met SLIM-subsidie.

STUUR MIJ EEN DEMO LINK

Realise-beeld_Hoofd_Suzanne

Hoe werkt het

Stap 01

Een leerregisseur van Realise bespreekt in een intake het proces en inventariseert de organisatiecontext en -doelen. Het employability programma wordt op maat gemaakt.

Stap 02

Medewerkers ontvangen na het invullen van de Leer- en ontwikkelbehoefte Scan (LOS) een persoonlijk feedbackrapport. Aanvraag van een e-coach gesprek voor ondersteuning is mogelijk.

Stap 03

Leidinggevenden worden door een leerregisseur van Realise getraind in het voeren van een ontwikkelgesprek met medewerkers.

Stap 04

De leer- en ontwikkelbehoeften worden door Realise teruggekoppeld in een online rapportagedashboard en een strategisch, maar praktisch leer- en ontwikkelplan voor de organisatie.

Stap 05

De leerregisseur van Realise biedt ondersteuning bij het opzetten of optimaliseren van de bedrijfsschool.

Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Boek bij ons een vrijblijvende demo en krijg een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Onze onderzoek- en leerregisseurs helpen je graag!

Kenmerken

  • Inzicht en bewustwording als vertrekpunt
  • Autonomie, eigen regie en het potentieel centraal
  • Top down en bottum up activatie

Wat levert het op

  • Inzicht in de scholings- en opleidingsbehoeften van jouw medewerkers
  • Loopbaanadviezen voor medewerkers
  • Strategisch leer- en ontwikkelplan
  • Kennis en handvatten voor het voeren van het goede ontwikkelgesprek
  • Bedrijfsschool waar medewerkers daadwerkelijk gebruik van maken

SLIM Subsidie

Als midden- en kleinbedrijf (mkb) kun je subsidie aanvragen bij de Rijksoverheid. Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal €24.999,00 Voor samenwerkingsverbanden is de subsidie maximaal €500.000,00. Lees meer over de SLIM-subsidie

Je kunt de SLIM subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen. Denk hierbij aan het onderzoeken van scholings- en opleidingsbehoeften of het laten ontwikkelen van loopbaanadviezen voor medewerkers. Praktisch implementeer je bijvoorbeeld een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken met werknemers of een bedrijfsschool.

Wij maken het graag overzichtelijk voor je. Met een stappenplan om van jouw bedrijf een lerend bedrijf te maken. Vergroot je kans op SLIM subsidie door samen te werken met de nummer 1 opleider van Nederland! (bron: MT magazine)

Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Veel organisaties ontkomen er sinds de corona uitbraak niet aan: medewerkers werken massaal thuis. Zo ook bij Philips in Nederland. Van de ene op de andere dag moest vrijwel al het kantoorpersoneel thuis aan de slag. Geheel Philips eigen werd daar direct op ingespeeld. In korte tijd werd een innovatief aanbod ontwikkeld ter ondersteuning van het thuiswerken: 'Philips Develop@Home’.

LEES DE CASE OVER Ook binnen Philips is thuiswerken ‘het nieuwe normaal’.

Werken aan werkgeluk
(HR)manager, richt je op deze drie pijlers!

In de aanloop naar de Week van het Werkgeluk deden wij onderzoek naar het (werk)geluk van Nederlandse medewerkers. Van de 600+ deelnemers zegt 36% dat hun werkgeluk verslechterd is sinds corona. Hoe kun je ervoor zorgen dat het werkgeluk van medewerkers ondanks moeilijke tijden toch op peil blijft?

LEES HET ARTIKEL OVER WERKEN AAN WERKGELUK

Medewerkers-
onderzoek

Team- of organisatieontwikkeling start bij inzicht. Dat staat aan de basis van hoe wij werken in onze incompany trainingen en ontwikkelprogramma’s. We doen dit door middel van effectmetingen, pulse metingen, feedbacktools en dashboards die de organisatie heldere stuurinformatie geeft. Datadriven leren en ontwikkelen maakt de organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Door te werken vanuit inzicht kunnen HR-budgetten effectiever ingezet .

LAAT JE ADVISEREN

Samen werken aan een sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

ADVIESGESPREK