<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Ontmoet
Wouter Schouten.

We zijn verheugd om Wouter Schouten te verwelkomen als directeur Sales. Met meer dan 20 jaar ervaring in health & wellbeing bij nationale en internationale klanten zoals KLM, PwC, VDL en Booking.com heeft Wouter een schat aan kennis en expertise. 

Digitale kop koffie

Realise redactie

Blog

  • Artikel
  • 04 apr 2023
  • 1 minuten leestijd
Geschreven door Realise redactie

 

Op 1 april is Wouter Schouten gestart bij Realise a Schouten en Nelissen Company als Directeur Sales.

Wouter heeft jarenlange ervaring in de corporate health & wellbeing markt en kent als geen ander de uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben op dit gebied. “Ik werk al mijn gehele loopbaan aan het versterken van vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers, bij prachtig mooie organisaties in Nederland. De uitdagingen voor HR professionals zijn er in die tijd niet minder op geworden. Zeker na Covid staan vitaliteit en gezondheid van medewerkers – terecht- bovenaan de agenda van iedere organisatie, zeker met deze enorme krapte op de arbeidsmarkt. Met Realise zie ik enorme kansen om organisaties te helpen deze uitdagingen aan te pakken. Ik ben dan ook erg enthousiast om aan de slag te gaan met de verdere groei van Realise”.

Versterken van medewerker en organisatie

De aandacht voor het wellbeing van medewerkers is groter dan ooit tevoren. Ook een onderwerp als sociale veiligheid en inclusie staat bij iedere organisatie hoog op de agenda. “Ik zie veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun medewerkers kunnen versterken, en daarmee de resultaten van de organisatie. Daarbij is er meer aandacht voor het effect dat interventies opleveren. Realise is expert op het gebied van actiegericht medewerkers onderzoek, en dat biedt grote kansen om gericht aan de slag te gaan”, aldus Wouter.

Nederlandse en Europese groei

Op de markt van medewerker welzijn en -werkbeleving is de komende jaren nog veel groei te realiseren. En niet alleen in Nederland, in heel Europa nemen de uitdagingen voor werkgevers sterk toe. “Realise staat HR professionals bij in de missie om medewerkers en organisaties sterker te maken. En dat is exact waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik kijk er dus naar uit om HR professionals te ontmoeten om te bekijken waar Realise kan helpen”!

Zin en tijd in een kop koffie?

Wil je graag kennis maken, heb je een vraag, of wil je meer weten over de oplossingen van Realise voor jouw organisatie? Ik plan graag een (digitale) kop koffie!

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN