<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Factsheet:
Werkgeluk 2021

Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten van de Week van het Werkgeluk 2021.

Download dan nu de factsheet Werkgeluk 2021.

Gastauteur

Factsheet

  • Artikel
  • 05 okt 2021
  • 1 minuten leestijd
Geschreven door Gastauteur

Week van het werkgeluk 2021

Realise deed tijdens de week van het werkgeluk onderzoek onder ruim 800 werkenden.

Het werkgelukcijfer van een 7,1 is dan misschien niet gedaald ten opzichte van vorig jaar, maar vinden volgens eigen zeggen dat dit een 8,4 moet zijn. Dat we ons werkgeluk niet voldoende vinden, is terug te zien in een dalende vitaliteit, bevlogenheid en een toename van de burn-out risico’s.

Onder volledig thuiswerkende werknemers is het werkgeluk het laagst. 35% van de thuiswerkers geeft het werkgeluk een onvoldoende

Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten van de Week van het Werkgeluk 2021?
Download hier de factsheet Werkgeluk 2021. 

Download Factsheet Werkgeluk 2021

 

Van inzicht naar werkgeluk?

Energize, het employee empowerment & vitality programma van Realise, biedt een integrale meetbare aanpak om te komen tot meer gelukkige en veerkrachtige medewerkers én een positief en vitaal werkklimaat. Lees meer over Energize en ontvang een gratis sporttas bij een adviesaanvraag.

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN