<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3253460&amp;fmt=gif">

Ben jij onze nieuwe
collega?

Realise is vanwege teamuitbreiding op zoek naar een:

Business Development manager Health & Wellbeing!

Marijke van Sluisveld

Vacature

 • Artikel
 • 12 okt 2021
 • 2 minuten leestijd
Geschreven door Marijke van Sluisveld

Stroop jij graag je mouwen op, ben je ambitieus en krijg jij hoe dan ook elke klus geklaard? Werk je graag aan de toekomst van een vitaal en gelukkig werkend Nederland én aan die van jezelf? Dat komt bij Realise goed uit!

Realise heeft de ambitie de positie in de B2B markt verder te verstevigen. Om onze ambitieuze groeidoelstellingen concreet vorm te geven zijn wij daarom op zoek naar een gedreven:

Business Development manager Health & Wellbeing !

Schouten & Nelissen heeft een leidende positie in de verbetering van duurzame inzetbaarheid en welzijn van medewerkers wereldwijd. Het organisatieonderdeel Realise, is op een missie: het realiseren van organisatie- en individueel potentieel. Dit doen we met feedbacktools die zowel inzicht geven en activatie stimuleren. Door onze jarenlange ervaring op zowel onderzoek als gedragsontwikkeling geven we niet alleen inzicht, maar zetten we organisaties ook in beweging.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van een informeel en multidisciplinair expertteam van consultants en onderzoekers. Door je kennis van de markt ben je in staat om oplossingen en samenwerkingsverbanden in de keten te creëren, met inzet van de producten van Realise en de inzet van nieuwe partners. Je handelt hierin proactief en toont ondernemerschap, je focus ligt hierbij op new business. Je adviseert en stimuleert organisaties en samenwerkingsverbanden bij het creëren van een ‘bevlogen’ organisatiecultuur, waarbij medewerkers op een gezonde manier aan het werk zijn en bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Je bent een volwaardig gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau en hebt een aantoonbaar netwerk. Je rapporteert in deze rol aan de directeur.

Resultaatgebieden

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe relaties met opdrachtgevers en partners,
Je herkent kansen in de markt, initieert nieuwe partnerships, samenwerkingen, subsidiemogelijkheden, aanbestedingen en weet deze ook te vermarkten;

 • Je bent verantwoordelijk voor de omzet en omzetgroei van de jouw toegewezen focusmarkten;
 • Je genereert nieuwe proposities en samenwerkingsvormen en weet dit ook intern en extern tot een succes te brengen;
 • Je bent sterk in het genereren van new business.

Profielbeschrijving

Aan een CV van 10 pagina’s hechten wij niet zo heel veel waarde. Wel aan energie én een drive om tactisch en strategisch niveau mee te denken én mee te creëren. Herken jij je in onderstaande profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jij..

 • Hebt een WO opleiding in vakgebied (bij voorkeur A&O psychologie, organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, met focus op mens & organisatie) óf minimaal een HBO opleiding in diezelfde richting;
 • Hebt bij voorkeur 5 tot 8 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Hebt aantoonbare ervaring in een bedrijf dat commercieel projectmatig opereert;
 • Hebt commerciële slagkracht, een relatienetwerk en weet dit op en uit te bouwen. Je speelt actief in op marktontwikkelingen;
 • Bent een commercieel gedreven persoonlijkheid met goede onderhandelingsvaardigheden;
 • Hebt ervaring met het schrijven van aanbestedingen is een pre;
 • Hebt een proactieve, creatieve, daadkrachtige houding en weet goed naar de klant te luisteren en bent positief kritisch vanuit een klantgerichte instelling.

Wij bieden jou

Een Business Development rol in een internationaal familiebedrijf met een informele cultuur waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij heten niet voor niets Sterkmakers! Flexibel werken vanuit eigen regie en ondernemerschap is de standaard. We bieden je een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Je wordt onderdeel van een high performing team met ambitie en diverse persoonlijkheden, waar ook tijd en aandacht voor elkaar is en leuke ontspannende activiteiten. Practice what you preach, dus sportschoolabonnement ingesloten. Een positief werkklimaat staat hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Mariette Schram (Recruiter) via 06-51526720.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Samen werken aan sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN