Week van het Werkgeluk. 20 - 26 september 2021.


Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk? Met de Happy Test helpen wij jou om daar even bij stil te staan. Doe nú de Happy Test

Van inzicht naar werkgeluk in jouw organisatie? Vraag dan de HR Toolbox Werkgeluk aan. Speciaal voor de Week van het Werkgeluk ook dit jaar weer geheel gratis.

Suzanne

Blog

  • Artikel
  • 15 jul 2021
  • 1 minuten leestijd
Geschreven door Suzanne

Inzicht in werkgeluk met de Happy Test

We besteden een groot deel van ons leven aan werk. Mag het dan ook alsjeblieft een beetje leuk zijn? Door deze onzekere tijd met veel verandering denken veel mensen na over hun werk. Wat maakt mij gelukkig? Krijg ik voldoende energie van mijn werk?

De laatste week van september is het weer de week van het werkgeluk. Juist deze zomer willen we jou daarom helpen om daar even stil bij te staan. Doe nú de Happy Test en krijg direct persoonlijke feedback over jouw scores met tips om je werkgeluk in deze periode te versterken.

Hoe gelukkig ben jij nog in je werk?

Doe nu de Happy Test

 

Werkgeluk in jouw organisatie

Werkgeluk draagt bij aan meer betrokkenheid, minder verzuim en betere prestaties. Je bent als (HR)manager of leider niet verantwoordelijk voor het persoonlijke geluk van je medewerkers, maar wel voor het creëeren van een cultuur waarin werkgeluk mogelijk is. Investeren in werkgeluk is een bewezen duurzame, rendabele strategische keuze.

Wil jij sturen op werkgeluk in jouw organisatie? Dan biedt Realise je tijdens de week van het Werkgeluk 2021 (20-26 september) een gratis HR toolbox Werkgeluk 2021. Een toolbox om te komen van (persoonlijk) inzicht naar activatie en een verbeterd werkgeluk.

Gratis toolbox Week van het Werkgeluk 2021:

  • Voor al je medewerkers toegang tot de Happy Test
  • Voor iedere deelnemer een feedbackrapport met persoonlijke scores en tips om het werkgeluk te verbeteren.
  • Resulatendashboard Happy Test
  • Digitaal Werkgeluk adviesgesprek
  • Praatplaat Werkgeluk


Stuur mij de gratis HR Toolbox Werkgeluk

Meer inspiratie over werkgeluk?

Lees dan het inspiratieartikel: Werken aan werkgeluk (HR)manager, richt je op deze drie pijlers. Of laat je inspireren door het verhaal van de Rabobank. Zij gingen vorig jaar met ondersteunining van Realise aan de slag met zowel vitaliteit als werkgeluk. Growing happiness together: werkgeluk binnen de Rabobank.  Werkgeluk professional worden? Kijk dan eens naar de opleiding Werkgelukdeskundige.

 

 

 

Samen werken aan een sterk
kapitaal

Het doorbreken van patronen is niet makkelijk. Bij Realise weten wij dat een frisse blik ‘van buiten’ nodig is om verandering te laten slagen. Wij gaan graag met jou aan de slag en willen je inspireren in het anders kijken naar je organisatie.

LAAT JE ADVISEREN